Gizlilik ilkesi - BYSTAG

Gizlilik ilkesi

Gizlilik ilkesi

Bystag, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, adres, vs.) sizlerden talep etmektedir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.Bystag, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır. Bystag’dan gönderilen maillerin alt kısmında bulunan “Bystag bültenini almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız” linkine tıklayarak e-bülten gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunluluğu olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Bystag veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin bystag.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Bystag'a aşağıda yer alan bilgilerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri e-posta adresi: info@bystag.com

Kurumsal adres: Abdi ipekçi cd.No:15/1 Bornova/İzmir

 

Gizlilik Sözleşmesi ve Kişisel Verilerin Korunması - Bystag

İşbu “Gizlilik Sözleşmesi, 10.11.2016 tarihinde, bu tarih ve sonrasında www.bystag.com  ve www.bystag.co sitesini ziyaret eden tüm kullanıcılar için geçerlilik kazanır. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Sözleşmesi"nde belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

  1. Kullanıcı Hesabının Güvenliği

Bystag.com’a giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi oluştururken benzersiz numaralar, harfler ve özel karakterler kullanmanızı ve sizden başka kimsenin tahmin edemeyeceği nitelikte olmasını tavsiye ediyoruz. Şifrenizi veya kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız halinde, hesabınız adına yapılan tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı unutmayın. Şifrenizi kaybetmeniz, kişisel bilgileriniz, rezervasyon bilgileriniz gibi önemli verilerin üçüncü kişiler tarafından kontrol edilmesine sebep olabilir. Dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, şifrenizi değiştirmelisiniz.

  1. Kişisel Bilgilerinizin Kullanılması

Bystag.com’u kişisel bilgilerinizi bırakmadan ziyaret edebilirsiniz. Bystag.com’a üye olarak, talep yoluyla ya da bültene için kayıt yaptırmak suretiyle kayıt bırakmanız durumunda anonim kullanıcı olmaktan çıkarsınız. Bu noktadan itibaren bilgilerinizin  saklanmasına onay vermiş olursunuz. Bystag’in kişisel bilgilerinizi aşağıda sayılan amaçlarla kullanabileceğini kabul etmiş sayılırsınız.

  • Talep ettiğiniz kullanıcı desteğini ve hizmetleri sağlamak;
  • Hizmetleri, içerikleri ve tanıtımlarımızı kişiselleştirmek, ölçmek ve geliştirmek;
  • Yasaklanma ihtimali olan veya yasaklanmış işlemleri veya kanuna aykırı faaliyetleri önlemek, bulmak ve araştırmak ve bystag.com Kullanıcı Sözleşmesi'ni uygulamak;
  • Bystag ilişkin hizmetleri, hedeflenen pazarlama, hizmet güncelleştirilmeleri ve promosyon teklifleri ile ilgili tercih ettiğiniz iletişim kanalları çerçevesinde sizlere bilgiler vermek;
  • Elektronik posta ile pazarlama amaçlı tanıtımlar göndermek; (Tanıtımlarının gönderilmemesi ile ilgili talimatlar gönderilen elektronik posta da yer almaktadır)
  • Uyuşmazlıkları ve sitedeki aksaklıkları çözümlemek;
  1. Çerezler

Bystag.com sayfalarımızda, internet sayfası akışımızı analiz etmemize, hizmetlerimizi kişiselleştirme, içerik ve reklamlarımızın tanıtım etkinliğini ölçmemize ve güvenliğimizi geliştirmemize yardımcı olması amacıyla sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar olan çerezleri kullanmaktayız. Kullanıcılar dilerlerse çerezleri kabul etmek istemeyecek şekilde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

  1. Güvenlik

Bystag.com sitesiyle paylaştığınız kişisel bilgiler yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız.

Kredi Kartı bilgileri kesinlikle saklanmaz,

Bystag.com aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: 05467276748

E-Mail: info@bystag.com

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA

Değerli müşterilerimiz,

Sizlerin, Bystag (“Şirketimiz”) mobil, web sayfası  gibi çeşitli satış kanallarından gerçekleştireceğiniz alışverişleriniz sırasında bizlerle otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı ya da elektronik olarak paylaştığınız adınız, soyadınız, doğum tarihiniz, T.C. kimlik numaranız, e-posta adresiniz, yazışma adresiniz, GSM numaranız, gibi her türlü kişisel veriniz, Şirketimiz tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatı hükümlerine uygun olarak, toplanmakta, kullanılmakta, işlenmekte, saklanmakta ve size sunulan hizmetin niteliğine göre verilerinizin güvenliği sağlanmaktadır. Şüpheye mahal vermemek adına, Kanun’un gerektirdiği veya izin verdiği haller dışında, kişisel verileriniz yalnızca sizin bilginiz ve onayınız ile toplanacak, kullanılacak veya aktarılacaktır. İşbu aydınlatma metninde bu süreçlere dair siz değerli müşterimizin bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Şirketimiz, iştiraklerimiz, grup şirketlerimiz ve Hizmet Sağlayıcıları, kişisel verilerinizi yalnızca talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla toplamakta, kullanmakta, işlemekte ve bu verilerinizin güvenliğini sağlamaktadır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizin yetkisiz veya yasadışı işlenmesine veya erişimine, sehven kaybına, imhasına veya zarar verilmesine karşı korunmasını sağlayacak ve kişisel verilerinizin saklanması için uygun güvenlik seviyesini oluşturmak amacıyla, tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Şirketimiz ayrıca, kişisel verilerinize yasadışı erişimini önlemek amacıyla gerekli önlemleri almakta ve kişisel verilerinizin toplanması, saklanması ve işlenmesi üzerine düzenli olarak denetimler yapmaktadır. Kişisel verilerinize erişim sadece bu verilere kati şekilde erişime ihtiyacı olan ve kati sözleşmesel gizlilik yükümlülüğüne sahip çalışanlar, sözleşmesel yükleniciler, yetkililer ve diğer ilgili taraflar ile kısıtlı tutulmaktadır.

Siz müşterilerimiz Kanun altında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  1. kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
  2. kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
  3. kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
  4. kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme;
  5. kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel Veriler’in silinmesini veya yok edilmesini isteme;
  6. Kanun Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme;
  7. işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve
  8. kişisel verilerinizin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Şirketimiz, bu Aydınlatma Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler ve kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılması amaçlarında gerçekleşecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutmaktadır. Yapılan güncellemeleri de bu sayfa üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Şirketimiz’in Kanun ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına ilişkin uyum ve politikalarına dair daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için Şirketimiz’e iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. Yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin yapacağınız talepler bakımından kimliğinizi tespit edici belgeler ile başvurmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Bystag